Handelsbetingelser

Persondatapolitik

Børnebiksen foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Børnebiksen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Børnebiksen A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på bornebiksen.dk er Børnebiksen A/S.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Personfølsomme oplysninger afgivet til bornebiksen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. E-mailadressen oplyst til bornebiksen.dk videregives til Trustpilot.

Som registreret hos Børnebiksen A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Børnebiksen A/S via e-mail: mail@bornebiksen.dk.

Cookies
På bornebiksen.dk anvendes der cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på bornebiksen.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor må websitet der forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere bornebiksen.dk

Prisgaranti!

- på udvalgte varer.

Hos Børnebiksen finder du altid skarpe priser indenfor babyudstyr.

Skulle du – mod forventning – finde en ønsket vare til en billigere pris end vores vare på prisgaranti, matcher vi naturligvis prisen.

Vores prisgaranti gælder ikke åbningstilbud, køtilbud, udsolgte varer, medlemstilbud, slagtilbud, tilbud lavet med begrænset antal eller individuelle specialtilbud.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på bornebiksen.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@bornebiksen.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon: 4171 5000, www.forbrug.dk

www.bornebiksen.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på www.emærket.dk eller ring på tlf. 44858590.

Børnebiksen A/S tager forbehold for trykfejl på webshoppen.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 27.01.2016
  • delivery Hurtig levering Levering indenfor 2 - 5 dage
  • shipping Gratis fragt PÅ ORDRE OVER 399.- DKK
  • Kæmpe fysisk butik mere end 1.500 m² under tag
  • Sikker betaling MED GODKENDT BETALINGSYSTEM

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere