Returnering/ombytning

Reklamationsret

Købelovens regler gælder ved ethvert køb. Du har som privatperson har 2 års reklamationsret hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal give os din reklamation i rimelig tid efter du har opdaget en fejl/mangel ved varen.
Hvis du reklamerer inden 2 måneder efter du har opdaget en fejl/mangel ved varen er reklamationen altid rettidig.

Du skal endvidere være opmærksom på at reklamationsretten bortfalder, såfremt der er tale om en vare, der ikke har en "naturlig" holdbarhed ud over det tidspunkt, hvor der reklameres.

Du skal også være opmærksom på at nogle fabrikanter kan ophæve deres garantiforpligtelse, hvis du bruger uoriginale enheder i deres apparater. Børnebiksen overtager IKKE denne garantiforpligtelse, men skulle skaden være sket, opfordrer vi dig til at kontakte os alligevel for at vurdere den enkelte sag.

Vigtigt! Ved returnering af defekte varer
Skulle du være uheldig at modtage en defekt vare, bytter vi den naturligvis.
Inden du sender varen retur til Børnebiksen, beder vi dig imidlertid om at e-maile til os på webshop@bornebiksen.dk. Ofte kan problemet afhjælpes pr. mail, men hvis det er nødvendigt at returnere varen skal vi have aftalt, hvad der yderligere skal ske i sagen (ombytning, kreditnota eller lignende).

Når varen returneres skal den sendes til:
BØRNEBIKSEN A/S
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen kan også byttes eller returneres i vores Butik i Låsby ifølge de gældende regler.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vedr. producentgaranti
Du skal være opmærksom på at nogle fabrikanter kan ophæve deres garantiforpligtelse, hvid du bruger uoriginale enheder i deres apparat. Børnebiksen overtager IKKE denne garantiforpligtelse, men skulle skaden være sket, opfordrer vi dig til at kontakte os alligevel for at vurdere den enkelte sag.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: webshop@bornebiksen.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og her >
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder puslekommoder og kommoder. Udgifterne for returnering forventes højt at beløbet sig til ca. 150,- DKK.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Vi tilbagebetaler pengene så snart vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
BØRNEBIKSEN A/S
Ole Rømers Vej 18
8670 Låsby

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ønsker du en anden størrelse eller er der andet vi skal vide, så vedlæg en seddel med information.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

delivery

Hurtig levering

Levering indenfor 2 - 5 dage
shipping

Gratis fragt

PÅ ORDRE OVER 499.- DKK

Kæmpe fysisk butik

mere end 1.500 m² under tag

Sikker betaling

MED GODKENDT BETALINGSYSTEM